Despre noi

Haideți să ne cunoaștem! Noi suntem echipa Frankar!

Ne-am înfiinţat în 1994 ca şi o agenţie de publicitate care executa conceptul grafic iar în colaborare cu terţi executa tipărituri (pliante, cataloage, anuare, etc.). Toate acestea s-au întâmplat câţiva ani, până la apariţia tiparului digital unde, din câte ştim, am fost printre primii care l-am achiziţionat. De atunci, dotarea noastră a crescut permanent, prin retehnologizarea tiparului digital şi prin achiziţionarea de echipamente noi pentru diferite alte activităţi precum gravură laser, plotter, cutter plotter, echipamente de înfoliat şi plastifiat, echipamente pentru îndosariere de mai multe tipuri.

Bineînţeles că am trecut şi noi prin momentele crizei (2008-2011) dar am reuşit să facem faţă acestei perioade, culminând în 2017 prin a fi desemnaţi ca şi câştigători ai locului I la categoria noastră.

Nu vrem să vă reţinem cu poveşti, vă aşteptăm să vă convingeţi!

Echipa Frankar & more

De ce noi ?

Oferim servicii tipografice de înaltă calitate!


Tipografie digitală

Folosim imprimante digitale de înaltă calitate pentru a vă oferi o calitate superioară de pliante, afișe, cărți de vizită sau orice alt material printabil.

Suport tehnic

Vă stăm la dispoziție pentru consultări, modificări sau pentru crearea conținutului grafic pentru afacerea dumneavoastră.

Customizabil

Dacă aveți o idee sau o cerință specială, vă așteptăm la tipografia noastră sau contactați-ne prin email pentru o consultanță gratuită!